Monday, March 19, 2012

Tolosa de Llenguadoc

Una biblioteca ambulant a Vic-sur-Aisne (França)
després de la Primera Guerra Mundial. Foto arxiu Vicent Olmos

No valen altres paraules. Moren en un tiroteig? És que hi havia dues bandes que es barallaven i han sortit malparats mestres i alumnes? O hi hagut tiroteig entre els mestres i el que passava amb la moto? "L'assassí ha disparat contra tot el que tenia al davant, nens i adults, i ha perseguit els alumnes fins a dins l'escola", ha declarat el fiscal. 

Emmascarar els fets amb el vocabulari és, simplement, mala intenció. És no voler dir que ha estat un atemptat i que han estat assassinats per un ANTISEMITA.

La nostra TV3, al telenotícies del migdia, ho ha donat com a quarta notícia,  al cap de dotze minuts d'haver començat, rellotge en mà. 

Tolosa del Lleguadoc és molt a prop. Un fet com aquest no mereix ser la primera notícia? La campanya electoral francesa aturada, el President de la República a l'escola...  

El que ha dit Netanyahu sobre la prevista intervenció del dirigent del Hamas al Consell de Drets Humans de l'ONU i l'atac a Tolosa: 
"Encara no he sentit cap condemna de l'ONU sobre aquest atac vomitiu. El que sí que he sentit és que la Comissió de drets humans de l'ONU acull avui un representant de l'organització que s'ocupa d'assassinar jueus tot l'any [...]A la Comissió de l'ONU només us dic una cosa: ¿Què tenen a veure els drets humans amb vosaltres? Un n'hauríeu de donar vergonya."


Follow by Email