Wednesday, November 10, 2010

Canadian PM: I Will Defend Israel 'whatever the cost'


Ottawa, Canadà - El primer ministre Stephen Harper ha dit que està disposat a patir qualsevol reacció política que ve la seva manera de parlar en contra de la retòrica anti-Israel.

Harper va dir davant d'una audiència el dilluns que mentre que Israel és receptiu a la crítica justa, Canadà té l'obligació de defensar al seu aliat quan es tracta sota l'atac dels altres.

"No només perquè és el correcte, sinó perquè la història ens mostra, i la ideologia de la màfia anti-Israel ens diuen molt bé, que aquells que amenacen l'existència del poble jueu són a llarg termini en una amenaça per a tots nosaltres. "

El primer ministre va reconèixer que la seva posició no és popular amb tots els governs i organitzacions, inclosos els membres de les Nacions Unides i la Francofonia.

"I sé que, per cert, perquè tinc els blaus de mostrar, que si és a les Nacions Unides o qualsevol altre fòrum internacional, la cosa més fàcil de fer és simplement per obtenir només al llarg i estar d'acord amb aquest anti -retòrica d'Israel, per fingir que es tracta només de ser imparcial, i per excusar amb l'etiqueta d'intermediari honest.

"Hi ha, després de tot, molts més vots, molt més a ser anti-israelià que a prendre una posició. No obstant això, mentre que a mi el primer ministre, ja sigui a les Nacions Unides, la Comunitat de Parla Francesa o en qualsevol altre lloc, Canadà haurà d'estar, costi el que costi. "

l'ús del primer ministre de la frase "intermediari honest" és una aparent referència a un recent discurs fet pel líder liberal Michael Ignatieff.

Ignatieff criticat al govern de Harper per a l'ús d'Israel com una falca amb els seus oponents polítics al Canadà, a costa de la influència del país en la pau a l'Orient Mitjà. El líder liberal va demanar el retorn a una època en que el Canadà es percebia com un intermediari honest en la comunitat global.

Harper va fer aquestes declaracions en l'inici d'una conferència de dos dies sobre l'antisemitisme que se celebra en el Pujol del Parlament durant la Setmana de l'Educació de l'Holocaust.

(Traducció automàtica que ja arreglaré quan tingui temps.)


Follow by Email