Wednesday, February 24, 2010

Ja està aquí, ja ha arribat....Ja ha arribat, ja és aquí (val més prendre-s'ho rient, quan no hi ha solució). Tindrà llibertat de moviments però no podrà sortir d'Espanya. Qui li ho impedirà? Els demés països de la UE no el volen, però Espanya és més caritativa i més comprensiva. El Moratinos i el Rubalcaba s'han ofert generosament a ajudar l'Obama en la feinada que té.
Ja ho va dir el Rubalcaba: los presos que sean acogidos vivirán "de forma absolutamente ajustada a derecho, con un permiso de residencia y con la posibilidad de trabajar". Casa i tot els ofereixen.
Aquest pres palestí cal que sigui ben tractat: "Hay que respetar su privacidad para que pueda rehacer su vida". Es veu que a Gaza no podia refer la seva vida com a fuster, tot i les subvencions de la UE que hi arriben (mira, igual que un del meu poble, el Miquel del Bar, que se'n va anar a Amèrica a fer fortuna i va tornar més pobre que abans, i deia: "tants que n'alimenten i no n'han pogut mantenir un de més!") i se'n va anar a la Meca a fer fortuna i com que passava per allí, el van agafar els americans en un camp d'ensinistrament afgà, que segur que no sabia pas quina mena d'ensinistrament li feien. Llegiu, llegiu... i escolteu:

http://www.elmundo.es/elmundo/2010/02/24/espana/1267001167.html

Els comentaris van a càrrec dels qui passeu per la casa.

Follow by Email