Thursday, March 5, 2009

QassamCount


Teniu Facebook o twitter
Enllaceu a QassamCount i veureu com el conflicte a Gaza segueix igual; quasi cada dia les poblacions del sud d'Israel es veuen afectades pels Qassams. La gent viu amb por. "La guerra de Gaza no s'ha acabat i la del Líban de 2006 tampoc. Estan més armats que mai i dissabte passat van tirar un coet (fabricat a la Xina) sobre la ciutat d'Ashkelon i va encertar una escola. Els pares no deixen anar els nens a escola. Fa vuit anys que al sud d'Israel estan així." (A.S.)

Qué és un Qassam?
Qassams són coets plens de metralla i explosius destinats a matar civils israelians.

Què és QassamCount?
El propòsit de QassamCount és donar a conèixer al món el nombre de Qassams i altres coets que afecten Israel cada dia. Twitter i Facebook s'actualitzen cada vegada que un Qassam impacta sobre Israel.


La major part del món no entén les raons de l'operació d'Israel a Gaza. Cal que la gent entengui que els coets casolans dels que parla la televisió d'aquí no són focs artificials, destrueixen, fereixen i maten. Molta gent fa servir el Facebook o el twitter, són una nova font de notícies. L'aplicació Qassamcount et posa al dia automàticament dels coets que es llencen sobre Israel. Les fonts que fa servir són fiables: ynet, NRG, i Haaretz. A la vegada, s'actualitza el total de projectils llançats des de l'any 2000 amb els informes del portaveu de les IDF i del IICC.


Follow by Email