Saturday, October 18, 2008

Fa trist


Fa trist anar a l'estació de l'Ave del Camp de Tarragona cap allà a les 8 del vespre i trobar-te un espectacle tan desolador. Gens de llum en tota l'esplanada de fora. Se'n va la melangia i la sensació de soledat si vas a buscar algú; l'alegria del retorn o de la trobada ho desdibuixen tot; la llum, en el record, ja te la imagines. Però... imagina't que vas a acomiadar algú.... Te'n tornes cap a casa sol, amb la foscor per companyia. Aquesta imatge deserta, freda i fosca és la que et queda gravada al cap.

Fixa't, que m'ha passat pel cap que això no sigui l'inici de l'estalvi d'energia que demana el Govern, tal com deia fa pocs dies un alt càrrec de la GENCAT a les nostres comarques:El 6è Congrés Internacional del Clima obre portes al rectorat de la URV
Redacció - 9 d'octubre de 2008
El 6è Congrés Internacional de la Associació Espanyola de Climatologia, que se centra en debatre aspectes del canvi climàtic, s'ha inaugurat dijous al paranimf del rectorat de la Universitat Rovira i Virgili.


A l'acte hi han assistit, entre d'altres, l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, i el delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté. Els dos han mostrat el seu suport envers el canvi climàtic. Sabaté ha destacat que tot i la crisi econòmica que viu el país, considera que és una bona oportunitat per lluitar contra el canvi climàtic, amb la no dependència del petroli i l'estalvi d'aigua i energia.

D'altra banda, fixeu-vos amb la frase en vermell, és inigualable.

Follow by Email